Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

A-Floor

Paviments sintètics industrials i decoratius a Catalunya

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

Et donem la benvinguda a A-Floor! La nostra empresa especialitzada en paviments sintètics amb més de 30 d'experiència i dedicació en el sector.

Som experts en paviments sintètics industrials i decoratius de la millor qualitat. Realitzem treballs d'instal·lació i també de manteniment o reparació, garantint excel·lents acabats. Ens mantenim en contínua formació per estar al dia en el compliment de les normatives vigents, en les últimes tècniques a utilitzar i com no, dels últims avanços del nostre mercat, d'aquesta forma podem sempre oferir als nostres clients el millor i més innovador producte que cobreixi les seves necessitats.

Estem especialitzats en paviments de resina i paviments cementosos, una opció excel·lent adaptada a les tecnologies i prestacions actuals. Treballem amb diferents sistemes que al seu torn abasten una gran varietat de materials. Consulta'ns!

Prestem un servei totalment personalitzat, estudiant les necessitats dels nostres clients, assessorant-los i aconsellant-los depenent de l'estat de les seves instal·lacions i aportant la solució que millor s'adapti a la seva empresa o negoci, tant en l'aspecte tècnic com en l'econòmic. A la nostra web pots veure el nostre procés de treball amb les diferents fases que duem a terme.

En A-Floor som seriosos i compromesos amb els qui dipositen la seva confiança en nosaltres, esforçant-nos cada dia per oferir el millor servei i una màxima qualitat.

Contacta amb nosaltres!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Catalunya, 12 - 18 08401 Granollers Barcelona
Carrer Catalunya, 12 - 18 08401 Granollers Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied